35.Org

  • Karagümük Mah. Neslişah Camii Sok. 8. Blok Daire:3 Fatih-İstanbul
  • isabetorganizasyon@gmail.com
  • 0212 962 01 00

Mustafa Ceceli

Tel:0212 962 01 00 Tel:0232 421 11 82
Cep:0535 305 78 35 Cep:0532 227 63 15 Mail:isabetorganizasyon@gmail.com
Fiyat ve Bilgi Formu

Mustafa Ceceli (d. 2 Kasım 1980, Ankara), Türk şarkıcı, aranjör, albüm yapımcısı. 

6 yaşında piyano ile tanışan Ceceli’ye, almış olduğu 2 yıllık piyano eğitimi sonrası öğretmeni konservatuvar eğitimi almasını önerdi. 

8 yaşında TRT'de yayınlanan Köy Doktoru adlı bir dizide 13 bölüm rol aldı. 

Daha sonra da UNICEF için hazırlanan "Can Suyu" adlı bir filmde oynadı. Lise yıllarında amatör olarak düzenlemeler yapmaya başladı. 
 
 
2008 yılında Ceceli "Limon Çiçekleri" isimli ilk single çalışmasıyla dinleyiciyle buluştu.
Kasım 2009'da kendi adını taşıyan "Mustafa Ceceli" albümünü yayımladı ve albüm MÜ-YAP'tan altın plak ödülü aldı. 
Sanatçı kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam etmektedir. 
 
ceceli'nin diskografisinde ayrıca bir derleme ve iki remix albüm bulunmaktadır. 
 
Aralık 2014'te üçüncü stüdyo albümü "Kalpten"i diskografisine eklemiştir.
 
"Kalpten" İsimli yeni albümünü de 15 Aralık 2014 tarihinde yayınlanmıştır.
 
 2015'de Ceceli'nin yeni albümü "Aşk İçin Gelmişiz" yayımlandı.

Diskografi 
Mustafa Ceceli (2009) 
Es (2012) 
Kalpten (2014) 
Aşk İçin Gelmişiz (2015) 
Zincirimi Kırdı Aşk (2017)
 
 

Mustafa Ceceli İletişim, Mustafa Ceceli İletişim Bilgileri, Mustafa Ceceli Menajer, Mustafa Ceceli Menajeri, Mustafa Ceceli Menajerlik, Mustafa Ceceli Resmi Menajerlik, Mustafa Ceceli Menajeri kim, Mustafa Ceceli konser fiyatı, Mustafa Ceceli konser ücreti, Mustafa Ceceli konser kaşesi, Mustafa Ceceli konser bedeli, Mustafa Ceceli sahne fiyatı, Mustafa Ceceli sahne ücreti, Mustafa Ceceli sahne bedeli, Mustafa Ceceli sahne kaşesi, Mustafa Ceceli telefon numarası, Mustafa Ceceli’ye nasıl ulaşırım,  

 

 




Etiketler: